Selecteer een pagina
We leven in een tijd waarin alles mogelijk lijkt te zijn, maar toch doen veel mensen niet waar ze echt gelukkig van worden.. Hoe komt dat, wat gaat er mis?

We leven het leven dat ons geleerd wordt te leven. We volgen de sporen van onze ouders en grootouders. Er wordt ons aangeleerd om naar school te gaan om exact te leren wat andere mensen al ontdekt hebben, er is weinig vrijheid voor creativiteit en eigen inbreng.

“ Het wiel is niet uitgevonden door na te doen wat andere mensen al deden, het wiel is uitgevonden door het creëren en ontdekken van het onbekende. ” – Joas Schurer

Doordat we zo volgzaam zijn komen we in een stramien terecht. Opstaan, leren/werken, consumeren, vermaakt worden en naar bed gaan. Dit elke dag weer…

We laten ons vermaken en zoeken alles buiten onszelf, in spullen en in entertainment. Hierdoor vergeten we naar binnen te kijken, in onszelf. Te kijken naar de potentie die diep in ons zit.

Er zit zoveel meer potentie in onszelf dan vele van ons nu naar buiten brengen. We vergeten te kijken naar wat ons echt gelukkig maakt.

Wat maakt jou echt gelukkig?

Vaak laten we ons in onze beslissingen leiden door geld. We zijn er afhankelijk van, want zonder geld kan je niet leven… Maar is dat zo?
Kan je niet veel méér leven zonder geld? Wat als geld geen enkele invloed zou hebben op ons leven?
Ik ben van mening dat we ons dan veel beter kunnen focussen op dat wat ons gelukkig maakt. Kijk zelf eens naar binnen en vraag jezelf af; wordt jij gelukkig van het leven dat je leidt?

Wat maakt jou echt gelukkig?
Naar mijn mening is het veel slimmer om eerst te gaan kijken wat je echt leuk vindt voordat je besluit om geld te gaan verdienen. Als jij namelijk doet wat je leuk vindt wordt je daar veel beter in dan als je iets doet wat je niet leuk vindt. En als je ergens echt goed in bent… Kan je er dan je geld niet mee verdienen? Volgens mij wel!

Als je 100% gaat voor datgene waar je echt gelukkig en blij van wordt komt het geld vanzelf. Stop dus met de dingen waar je ongelukkig van wordt. Stop met balen en ga stralen!

“It is absolutely stupid doing things you don’t like, in order to go on spending things you don’t like to do things you don’t like and to teach your children to follow in the same track.” – Alan Watts

 

Wat als geld echt geen rol speelt? Wat kan je dan bereiken en wat zou jij dan willen doen?

Daarom deze belangrijk vraag: Wat maakt jou echt gelukkig?
Leef jouw droom en word gelukkig!

Heb je hier iets aan toe te voegen? Laat het me hieronder een reactie achter!
Ook hoor ik graag van je wat jou echt gelukkig maakt! Waarvoor stap jij je bed uit in de ochtend?