Selecteer een pagina

Wie is Websites voor Therapeuten?

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van online marketing en webdesign hebben we nu een unieke mix kunnen maken speciaal voor therapeuten, waarbij een hedendaags design en de juiste marketing tools samengevoegd zijn tot één wervende website die actief cliënten aantrekt voor jouw praktijk.

Wie zijn wij?

Arthur en ik zijn vrienden geworden in de wieg en altijd vrienden gebleven. Bij Arthur thuis op de Broekbeeklaan te Bergen, waar ik erg veel over de vloer kwam, groeiden wij op in een therapeuten gezin. De alternatieve geneeswijze is ons daardoor ook met de paplepel ingegoten.

Vanaf het einde van de Vrije(basis)school ontwikkelde wij een liefde voor muziek. Samen draaiden we als dj’s op schoolfeesten en waren we actief in de feestcommissie en leerlingenraad. Voor deze feestcommissie maakten we onze eerste website, waardoor onze tweede hobby ontstond. Arthur ontwikkelden photoshop vaardigheden en ontwierp posters en andere grafische uitingen en ik leerde om websites te coderen. Samen maakten we websites voor familie en vrienden. Omdat er steeds meer aanvragen binnenkwamen, besloten we ons in te schrijven bij de KvK, onze hobby groeide uit tot een onderneming!

In de afgelopen jaren hebben we ons verder ontwikkeld in het maken van websites en online marketing en hebben we trainingen gegeven aan therapeuten en coaches, over onderwerpen als online marketing, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

De ouders van Arthur hebben ondertussen één van de grootste medische basiskennis opleidingen van Nederland: Con Amore. Deze opleiding zorgt ervoor dat therapeuten zich tot volwaardige zorgprofessionals kunnen ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk ook een professionele website en online marketing.

In 2014 hebben wij ervoor gekozen om onze website diensten volledig te richten op therapeuten en coaches omdat wij ons betrokken voelen bij het succes van hun praktijk. Het is onze droom om in een samenleving te leven waar het normaal is om op regelmatige basis een therapeut of coach te bezoeken om zo de levenskwaliteit te verbeteren. Wij zijn daarom op missie om ambitieuze therapeuten en coaches te helpen om actief cliënten aan te trekken via het internet.

We hebben gekeken naar wat er nodig is voor therapeuten en coaches om hun website succesvol in te kunnen zetten. De resultaten hiervan hebben wij gegoten in één concept; Het complete websitesysteem Bloom!

Joas Schurer

Joas Schurer

Marketing Specialist

Arthur Jansen

Arthur Jansen

Sales & Community manager

Zo leuk vinden anderen ons

Blij met deze geduldige mannen. Ik vind dat ze heldere diensten hebben die je in elke fase van je website-wens bedienen kunnen: van het delen van kennis om je koers als therapeut te bepalen, je bestaande website te tweaken, tot het lanceren van je gloednieuwe WVT website. Na een paar jaar zelf aangerommeld te hebben met WordPress besloot ik meer van mijn tijd aan mijn core business reflexzonetherapie te willen besteden i.p.v. nog steeds uitvogelen hoe ik een professionele website neer kon zetten. Ik ben gegaan voor een nieuwe Vitalista website; hard werken, twijfelen en plannen maar het staat nu. Met mijn WVT website kan ik meer voetreflexologie beoefenen met minder website stress, dank heren! Daar worden meer mensen vitaler van!

Krista Geestman

Voetreflextherapeut, Vitalisata

WVT heeft een hele mooie website voor mijn bedrijf De Natuurkeuken gebouwd.
Ik ben heel erg tevreden over hun klantgerichte manier van werken. Ze beschikken over uitstekende kennis van wordpress en adviseren goed over de opbouw en inrichting van websites voor therapeuten. Ik beveel ze van harte aan!!!

Hester Gietelink

Natuurvoedingskundige, De Natuurkeuken

Omdat ik echt geen idee had waar ik moest beginnen bij het maken van een website heb ik me laten adviseren door Joas en Arthur. met een duidelijke handleiding lukte het me om goede teksten te schrijven. Best veel werk om alles op papier te krijgen maar het uiteindelijke resultaat is prima. mijn website wordt goed bezocht een ik heb al veel nieuwe cliënten aangetrokken. Belangrijk voor mij is dat ik de cliënten krijg die goed bij mij passen. en dat is met mijn nieuwe website heel goed gelukt!! Bedankt Joas en Arthur
Marjan Brekelmans

Natuurgeneeskundig Therapeut, Evenge

Interesse in een nieuwe website? 

Laten we dan een keer bellen!

4 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in onze privacyverklaring.