Wie is Websites voor Therapeuten?

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van online-marketing en webdesign hebben we nu een unieke mix kunnen maken speciaal voor therapeuten waarbij een hedendaags design en de juiste marketing tools samengevoegd zijn tot één wervende website die actief cliënten aantrekt voor jouw praktijk.

Wie zijn wij?

Arthur en ik zijn vrienden geworden in de wieg en altijd vrienden gebleven. Bij Arthur thuis op de Broekbeeklaan te Bergen, waar ik erg veel over de vloer kwam, groeiden wij op in een therapeuten gezin. De alternatieve geneeswijze is ons daardoor ook met de paplepel ingegoten.

Vanaf het einde van de Vrije(basis)school ontwikkelde wij een liefde voor muziek. Samen draaiden we als dj’s op schoolfeesten en waren we actief in de feestcommissie en leerlingenraad. Voor deze feestcommissie maakten we onze eerste website, waardoor onze tweede hobby ontstond. Arthur ontwikkelden photoshop vaardigheden en ontwierp posters en andere grafische uitingen en ik leerde om websites te coderen en samen maakten we websites voor familie en vrienden. Omdat er steeds meer aanvragen binnenkwamen, besloten we ons in te schrijven bij de KvK, onze hobby groeide uit tot een onderneming,

In de afgelopen jaren hebben we ons verder ontwikkeld in het maken van websites en online marketing en hebben we online marketing training gegeven aan therapeuten, beginnend ondernemers en kleine bedrijven.

De ouders van Arthur hebben ondertussen één van de grootste Medische Basiskennis opleidingen van Nederland: Con Amore. Deze opleiding zorgt ervoor dat therapeuten zich tot volwaardige zorgprofessionals kunnen ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk ook een professionele website en online marketing.

In 2013 hebben wij ervoor gekozen om onze website diensten volledig te richten op therapeuten omdat wij ons betrokken voelen bij het succes van hun praktijk. Het is onze droom om in een samenleving te leven waar het normaal is om op regelmatige basis een therapeut te bezoeken om zo de levenskwaliteit hoog te houden. Wij zijn daarom op missie om van ambitieuze therapeuten ware zorgprofessionals te maken.

Samen met Spiritueel Businesscoach Rose Jansen (Arthur’s zus) hebben wij gekeken naar wat er nodig is voor therapeuten om hun website succesvol in te kunnen zetten. De resultaten hiervan hebben wij gegoten in één concept die wij voor een vriendelijke prijs aanbieden aan ambitieuze therapeuten die er klaar voor zijn om ware zorgprofessionals te worden.

Joas Schurer

Joas Schurer

Website ontwikkeling

Arthur Jansen

Arthur Jansen

Blog & Social Media Manager

Vind jij ons leuk?

Zo leuk vinden anderen ons

 De mannen hebben voor mij een spetterend logo gemaakt en een prachtige website ontworpen. Ze denken continu met me mee en adviseren me over mijn huisstijl en het schrijven van teksten. Ik kan ze altijd bellen voor vragen en wordt dan ook snel geholpen. Zeker een aanrader! 

Rose Jansen

Spiritueel Business Coach, Create Academy

De mannen achter deze website zijn heel kundig en behulpzaam. Als je een website wilt laten bouwen zal ik je adviseren om met deze mannen in zee te gaan.

Susan Wesseling

Sensi therapeut, Helender Wijze

WVT heeft een hele mooie website voor mijn bedrijf De Natuurkeuken gebouwd.
Ik ben heel erg tevreden over hun klantgerichte manier van werken. Ze beschikken over uitstekende kennis van wordpress en adviseren goed over de opbouw en inrichting van websites voor therapeuten. Ik beveel ze van harte aan!!!

Hester Gietelink

Natuurvoedingskundige, De Natuurkeuken

 

De jongens van Joint Artistic blijven meedenken om alles helder voor je in kaart te brengen en je bedrijf de juiste uitstraling te geven!

Janneke Buddendijk

Paarden gedragscoach, Een met je paard

Interesse in een nieuwe website? 

Neem gerust contact met ons op

12 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This