Selecteer een pagina

HÉT COMPLETE WEBSITESYSTEEM VOOR THERAPEUTEN EN COACHES

Als het gaat om een website

lopen therapeuten en coaches vaak tegen een aantal zaken aan:

Q

Helemaal geen website

Je hebt nog geen website en ook niet het budget om een goede website te laten maken voor jouw praktijk. Zelf doen is geen optie door gebrek aan kennis en de hoge tijdsinvestering die daarvoor nodig is.
Q

Wel een website, geen bezoekers

Als je wel een website hebt, is het probleem vaak dat je nauwelijks wordt gevonden op Google, of alleen door mensen die jouw praktijk al kennen. Je trekt dus geen nieuwe onbekende potentiële cliënten naar jouw website.
Q

Afhankelijk van anderen

Bij elke aanpassing die jij op de website wilt doorvoeren, moet je iemand anders inschakelen om dit te doen. Voor elke aanpassing betaal je per uur of het duurt veel te lang voordat het werk is gedaan.
Q

Trekt geen cliënten aan

Jouw website teksten spreken de bezoeker niet aan en gaan over de verkeerde dingen, simpelweg omdat jij geen verstand hebt van het schrijven van teksten voor jouw website of het voeren van marketing voor jouw praktijk.

Jij bent hier dus niet voor niets

Er is een reden dat jij deze pagina bekijkt: Je hebt nog geen website en wilt hiermee gaan beginnen of je hebt al een website, maar deze is aan vervanging toe. Kortom, jij wil een website die werkt voor jouw praktijk! Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of nog moet beginnen, het hebben van een goede website is cruciaal om cliënten aan te trekken via het internet.

Daarom hebben wij Bloom ontwikkeld, zodat jij die goede website kunt gaan creëren.

Het verhaal van Ingrid Reuvers

Ingrid is uitgegroeid van een onzekere therapeut naar een zekere ondernemende Therapeut met een succesvolle praktijk!

Een alles-in-één pakket voor jouw website