Selecteer een pagina

dec 2, 2019 | Stralende Praktijk | 0 Reacties

Sinterklaas investeert €373.100,- in therapeuten en coaches

Fantastisch nieuws voor de complementaire zorg en het welzijn van alle Nederlanders!

Sinterklaas heeft besloten om dit jaar te investeren in therapeuten, coaches en trainers, om de levenskwaliteit van alle Nederlanders te verbeteren. Dit doet Sinterklaas door een budget van totaal €373.100,- vrij te maken voor online trainingen, waarmee hij therapeuten en coaches wilt helpen om een succesvolle praktijk te creëren! Sinterklaas weet namelijk ook dat je er met alleen pepernoten en chocolademunten niet gaat komen.

Ben jij therapeut, coach of trainer? Lees dan vooral verder!

Sinterklaas heeft namelijk een nieuw motto voor 2020: Nederland het meest gezonde land van de wereld maken.

Er komt steeds meer aandacht voor lifestyle en gezondheid, maar de verzekeraars investeren steeds minder in preventieve zorg. Dat vindt Sinterklaas een slechte zaak en hij heeft daarom besloten om het heft in eigen hand te nemen. Dit doet hij door therapeuten en coaches in hun kracht te zetten, door ze de kennis te geven die nodig is om een stralende praktijk te creëren.

Therapeuten en coaches zorgen er samen voor dat de levenskwaliteit en het welzijn van alle Nederlanders verbetert”, zo stelt de woordvoerder (de pers-piet) van Sinterklaas.

Helaas heeft een onderzoeks-piet samen met een social-media-piet ontdekt dat veel zelfstandige therapeuten, coaches en trainers het moeilijk vinden om zichtbaar te worden, hun diensten te verkopen en voldoende cliënten te krijgen.

Dit zorgt ervoor dat ze niet zoveel mensen kunnen helpen als ze eigenlijk zouden willen en nodig is om van Nederland het meest gezonde land van de wereld te maken! 

Uit het landelijke onderzoek van de onderzoekspieten komt naar boven dat het probleem vaak ligt bij een gebrek aan kennis over ondernemerschap, marketing en sales. Dit wordt namelijk niet geleerd in de opleidingen die therapeuten, coaches en trainers hebben gevolgd om hun vak te kunnen beoefenen.

Dit is voor Sinterklaas de reden geweest om op zoek te gaan naar een betrouwbare partij die de kennis in huis heeft om therapeuten, coaches en trainers te helpen bij het vergaren van de juiste informatie.

Uit het landelijke onderzoek van de onderzoekspieten van Sinterklaas komt naar boven dat het probleem vaak ligt bij een gebrek aan kennis over ondernemerschap, marketing en sales.

€371.000,- aan opleidingsbudget voor therapeuten en coaches

De partner die Sinterklaas hiervoor heeft gekozen is het in Amsterdam gevestigde Websites voor Therapeuten, dat al meer dan 7 jaar therapeuten en coaches begeleidt bij het succesvol aantrekken van cliënten via het internet!

Met hun 8 online trainingen hebben zij de afgelopen jaren al meer dan 3000 therapeuten en coaches ondersteund bij het succesvol maken van hun praktijk.

De onderwerpen van de online trainingen lopen uiteen van planning tot zoekmachine optimalisatie, van het creëren van goede website teksten tot het maken van online trainingen, van e-mailmarketing tot online verkooptechnieken.

Kortom: alle kennis die je nodig hebt als therapeut, coach of trainer om jouw praktijk te laten stralen!

Het team van Websites voor Therapeuten is dan ook ruimschoots door de test gekomen die marketing-piet en sales-piet samen hebben opgesteld om een geschikte partner te vinden.

Joas Schurer (eigenaar van Websites voor Therapeuten) & Sinterklaas

Mijn kado aan jou…

Sinterklaas: “Ik wil 100 therapeuten, coaches of trainers de mogelijkheid geven om van 2020 hun meest succesvolle jaar ooit te maken.

Dit doe ik door jou financieel te ondersteunen, waardoor je een jaar lang toegang kunt krijgen tot alle online trainingen van Websites voor Therapeuten.

Per deelnemer leg ik een bedrag in van €3710,- waardoor jij zelf nog maar een super kleine investering hoeft te doen!

Wil jij van 2020 jouw meest succesvolle jaar ooit maken?

En weet je van jezelf dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het ondernemerschap, de zichtbaarheid van jouw praktijk en het verkopen van jouw dienst?