Selecteer een pagina

Heb jij de juiste mindset?

Er bestaan twee soorten ondernemers. Succesvolle en onsuccesvolle. Heel logisch eigenlijk maar hoe kan het dan zo zijn dat er ondernemers bestaan zoals Richard Branson die meer dan 500 (zeer) succesvolle bedrijven heeft opgezet. Terwijl er ontzettend veel therapeuten zijn die al moeite hebben met het runnen van 1 praktijk?

Sommige ondernemers zijn binnen een jaar winstgevend terwijl veel therapeuten vaak onder de armoedegrens leven. Op zich is het niet erg om van weinig te leven, sterker nog, het is zelfs heel mooi om gelukkig te kunnen zijn met hetgeen wat je hebt.

Maar… wanneer je niets hebt kan je ook niets delen!

Hoe mooi zou het zijn als jij met jouw praktijk voldoende inkomen zou kunnen genereren om af en toe lekker op vakantie te gaan, je kinderen mee uit eten kan nemen of zelfs af en toe cliënten gratis kan helpen? Dat kan! Maar alleen met de juiste mindset.

Succesvolle mensen die denken anders dan mensen die worstelen. Ze weten dat ze hun eigen leven kunnen creëren en vooral ook hoe ze dat kunnen doen.

Rose Jansen van Create Academy heeft in de afgelopen jaren veel succesvolle mensen bestudeerd en daaruit een techniek ontwikkeld om jouw leven te creëren: de C.R.E.A.T.I.O.N. methode.

CREATION is een acroniem voor het volgende:

  1. CLEAR VISION: Creëer een hele heldere visie van wat je wilt bereiken in je leven. Zie bijvoorbeeld voor je hoe jouw praktijk er uitziet over 5 jaar en hoeveel mensen daar dan komen.
  2. REASONS: Wat zijn de redenen dat je dit wilt bereiken? Wat is het dat jouw motiveert? Je houdt ontzettend veel van je werk en je praktijk en je wilt je cliënten zo goed mogelijk helpen. Jij bent een echte zorg-professional en doet alles dat met je praktijk te maken heeft met passie. Dit is wie jij ten diepste bent.
  3. ERRORS and EFFORT: Wat belemmert je om dat te bereiken? Zijn er nog dingen die je wilt leren of overtuigingen die moet veranderen? Weet je misschien niet genoeg van marketing en kun je geen nieuwe cliënten aantrekken, of heb je overtuigingen over de economie die er voor zorgen dat je niet gelooft in het succes van jouw praktijk?
  4. AIM: Wat zijn je korte termijn doelen voor dit gebied? Wat wil je de komende 3 maanden bereiken? En wat de komende maand? Hoeveel nieuwe mensen wil je aantrekken in je praktijk?
  5. TACTICS: Welke strategieën ga je gebruiken om je doelen te bereiken? Als je 5 nieuwe mensen wilt deze maand, welke tactiek ga je dan inzetten om deze nieuwe cliënten aan te trekken?
  6. IMPORTANT 3: Wat zijn die 3 belangrijkste dingen die je kunt doen om je doel te bereiken? Waar moet je je op focussen? Ligt je aandacht bijvoorbeeld op het bellen van mensen of ben je actief of Social Media?
  7. Outline your plan: Wat ga je dagelijks en wekelijks doen om te zorgen dat je jouw doelen gaat bereiken? Als je deze maand 5 nieuwe cliënten wilt wat ga je dan dagelijks doen om dit te behalen?
  8. NOW GO FOR IT! Actie ondernemen is de allerbelangrijkste stap voor het creëren van jouw leven! Door alleen te dromen zullen je dromen nooit realiteit worden. Alleen door actie ga jij echt creëren! 

Het creëren van je leven is heel krachtig. Wanneer jij je ergens 100% voor inzet dan zal je dat ook bereiken. Of anders gezegd: Waar je aandacht aan besteed, groeit!

Hoe vaak is het bij jou voorgekomen dat je bedacht dat je iemand echt weer eens moest bellen omdat je diegene al een tijd niet meer gesproken hebt en dat op dat moment de telefoon gaat? Juist, alles wat je uitzend komt ook weer bij je terug.

Heb jij al een methode om te werken aan jouw praktijk? Laat het ons hieronder weten in het commentaarveld.

Hoe fijn zou het zijn als jij in overvloed kan leven van jouw praktijk en dit ook kan delen met anderen? Hoe ontzettend veel cliënten zal jij dan kunnen helpen?

Het is ontzettend fijn om therapeuten te kunnen helpen met hun praktijk. Rose haar missie is dan ook als volgt:

“Het is mijn missie 1 miljoen therapeuten te leren hoe ze een bedrijf kunnen creëren waar ze van kunnen leven zodat ze niet naast hun praktijk hoeven te werken!” – Rose Jansen

Daarom heeft ze een weekend ontwikkeld waarin ze het onder andere heeft over de mindset die je nodig hebt als ondernemer, het uit je comfort-zone gaan, je doelgroep kiezen en hoe je cliënten kan aantrekken. Je leert op een makkelijke manier stap voor stap jouw bedrijf runnen en ze bespreekt 3 manieren om je omzet te verdubbelen. Super interessant en daarom zijn wij natuurlijk ook van de partij (voor de derde keer:-)).

Om deze kennis voor elke therapeut beschikbaar te maken is de deelname aan 2 dagen Stralend Ondernemen gratis! Je betaald slechts €47,50 (ex btw.) voor 2 dagen lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal.

Blijf groeien met jouw praktijk

Aanstaande dinsdag geven wij een online training over “Hét stappenplan om cliënten aan te trekken via jouw website”. Hier kun jij je helemaal gratis voor aanmelden!

Wil jij dus meer bereiken met je website?