Selecteer een pagina
Vanaf vandaag begint Facebook met het uitrollen van de Nieuwe Facebook Notificaties Tab voor op mobiel!

Actieve Facebook gebruikers gebruiken de notificaties van Facebook om up-to-date te blijven met hun vrienden, familie en toch ook wel zakelijke relaties zoals klanten en collega’s. Omdat er veel feedback kwam dat gebruikers veel belangrijke informatie miste heeft Facebook een hoop mooie nieuwe features toegevoegd. Samen met de standaard notificaties zie je nu ook informatie over:

  • Vrienden die mijlpalen behalen zoals verjaardagen en life events.
  • Sportuitslagen en TV reminders, gebaseerd op de pagina’s die je leuk vind
  • Komende evenementen waar je naartoe gaat

Daarnaast kan je ook nog eens extra, optionele informatie toevoegen dat voor jou op maat is gemaakt, gebaseerd op de locaties die je hebt bezocht. je vindt dan updates over bijvoorbeeld:

  • Dingen die in in jouw community gebeuren, zoals lokale evenementen en nieuws dat populair is in de stad waar je bent
  • Weer updates, zoals het huidige weer maar ook waarschuwingen voor heftig weer dat opkomst is
  • Films die in de bios in de buurt spelen
  • Een lijst met de leukste tentjes in de buurt, met een link naar de Facebook pagina van die tentjes om gelijk hun menu en reviews te lezen

 

Hierboven kan je de nieuwe Facebook Notificaties Tab in actie zien!

Met deze update zullen jouw huidige notificatie instellingen niet veranderen en je kan alle nieuwe instellingen ook zelf aanpassen. Je kan de informatie die je in jouw notificatie tab ziet aanpassen door op de pijl die rechts naast de notificatie staat te klikken en je kan meer notificaties toevoegen aan de onderkant van de tab.

Facebook heeft laten weten dat ze blijven luisteren naar haar gebruikers en wanneer ernaar gevraagd wordt zullen ze dus ook een breder scala aan notificaties toevoegen.

De Nieuwe Facebook Notificaties Tab zal geleidelijk worden uitgerold op iOs en Android in de VS en komt daarna pas naar Europa dus het kan wel nog even duren!

Blijf groeien met jouw praktijk

Aanstaande dinsdag geven wij een online training over “Hét stappenplan om cliënten aan te trekken via jouw website”. Hier kun jij je helemaal gratis voor aanmelden!

Wil jij dus meer bereiken met je website?