Al onze trainingen

Voor een vast bedrag per maand

< iframe src="https://www.youtube.com/embed/w6Cxz80t77o?rel=0&showinfo=0&autoplay=1" width="853" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Start met jouw premium lidmaatschap en laat jouw praktijk stralen!

 

Herken je dit?

Je ben aan het werk aan jouw praktijk en ziet op internet vanalles langskomen wat je kunt gaan doen. Je kunt aan de slag met Facebook posts en advertenties, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, bloggen en nog veel meer! Je bent gemotiveerd om jouw praktijk echt te gaan laten groeien, maar denkt al snel; “Alles leuk en aardig, maar waar moet ik beginnen?”

Herken jij dit ook?

Door de ontwikkelingen van het internet is er zo ontzettend veel mogelijk. Iedereen kan tegenwoordig vanuit zijn woonkamer een succesvol bedrijf opzetten, maar waar moet jij je als therapeut of coach op focussen? Hoe weet je wat wel of niet voor jou werkt?

Deze vraag hebben wij onszelf ook gesteld. We kwamen er achter dat er niet 1 plek is speciaal voor jou als therapeut of coach, waar jij kennis kunt opdoen en samen met anderen aan de groei van jouw praktijk kunt werken.

Hier willen wij vernadering brengen, want uit ervaring weten we dat als jij gemotiveerd bent om jouw praktijk te laten groeien, jij fantastische resultaten kunt behalen. Daarom delen we kennis, werken we samen en stimuleren we elkaar om te groeien als therapeut/coach en als ondernemer. Ben jij erbij?

Websites voor Therapeuten

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 10.000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van meer cliënten via hun website. In die periode hebben wij ontdekt wat er nodig is om van een traditionele naar een Wervende Website te gaan. Al onze inzichten delen we met jou in onze online trainingen met uitgebreide video’s en opdrachten.

De trainingen hebben nu al honderden Therapeuten en Coaches geholpen om met meer potentiële cliënten in contact te komen. Hierdoor hebben ze meer cliënten aan kunnen trekken en konden zij hun droom waarmaken; een praktijk creëren waar ze van kunnen leven. Wij willen ook jou helpen om een stralende praktijk te creëren.

Premium lidmaatschap voor de Wervende Website Community

Dé plek om succesvol te ondernemen

Als therapeut of coach kan het heel lastig zijn om op vaste basis cliënten aan te trekken. Zeker wanneer je niet zo veel ervaring hebt met ondernemen of een omgeving mist die jou hierbij kan helpen. Om jou te helpen om jouw dromen waar te maken, hebben wij de Wervende Website Community gestart. Een online community met 300+ gemotiveerde therapeuten en coaches en bomvol online trainingen die je bewezen Strategieën leren.

 

Jaar ervaring

 

Online trainingen

 

Uur trainingsmateriaal

w
 

Enthoustiaste collega's

Dé plek om succesvol te ondernemen.

In de afgelopen jaren hebben we ontdekt wat jij als therapeut of coach nodig hebt om meer cliënten aan te trekken via jouw website. Al die kennis hebben we in onze online trainingen gestopt. Inmiddels hebben er al meer dan 300 mensen deze trainingen doorlopen en behalen zij fantastische resultaten.

Naast de trainingen bieden we een plek speciaal voor jou, waar je samen met gelijkgestemden aan de groei van jouw praktijk kunt gaan werken. Hierin helpen wij en de andere leden jou aan kennis en motivatie. Zo kun je structureel aan de slag met het creëren van een stralende praktijk.

Hierin krijg je niet alleen toegang tot al onze bestaande trainingen, die nu al een gezamenlijke waarde hebben van €2041,00. Je krijgt ook toegang tot alle toekomstige online trainingen*. Ook dagen we je uit in de Business Challenges en krijg je 4x per jaar toegang tot exclusieve Vraag&Antwoord webinars. Daarbij kom je in contact met 300+ gemotiveerde therapeuten en coaches die actief aan hun praktijk aan het werk zijn en krijg je gigantische kortingen op onze live trainingen!

*trainingen voor ons websiteplatform Bloom zijn niet inbegrepen

Dit zit er in:

R

3 Online trainingen

 
R

100+ uur aan trainingsmateriaal

 
R

Uitdagende opdrachten

 
R

Alle toekomstige trainingen

 
R

Business Challenges

 
R

V&A Webinars

 
R

Korting op live trainingen

 
R

300+ gemotiveerde collega's

 

Start nu met jouw premium lidmaatschap

 

Hier krijg je toegang toe met het Premium lidmaatschap

Training 1 

De Basis voor jouw Praktijk

Aantal modules: 7 | t.w.v. €697,00

Ga aan de slag met het neerzetten van een super goede basis voor jouw praktijk en jouw website. Hierin ga je onder andere kijken naar met wie jij graag zou willen werken, hoe je jouw ideale cliënt het beste kunt aanspreken en op wat voor manier jij jouw diensten optimaal kunt gaan aanbieden. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of dat je pas net bent begonnen; wanneer je deze basis niet hebt staan voor jouw praktijk, is het ontzettend moeilijk om cliënten aan te trekken. Hierdoor heb jij straks niet alleen ontzettend veel duidelijkheid over de belangrijke basisprincipes voor jouw praktijk, je kunt hier ook veel beter cliënten door aantrekken.

Training 2

De Ultieme Inhoud voor jouw Website

Aantal modules: 7 | t.w.v. €447,00

Ontdek in deze training wat de eigenschappen zijn van een Wervende Website die cliënten voor jou kan gaan aantrekken. Leer o.a. hoe je gevonden kunt worden op zoemaschines zoals Google, hoe je op een gemakkelijke manier kunt bloggen en vooral ook waarom. Vervolgens gaan we kijken welke pagina’s je wel en vooral ook niet op je website wilt hebben en leggen we je uit hoe je deze pagina’s het beste van boven naar beneden kunt inrichten. Op deze manier kun je de bezoekers van de website aan de hand nemen en hen het resultaat bieden waar ze naar op zoek zijn.

Training 3

Liefdevol Verbinden met jouw Websitebezoekers

Aantal modules: 9 | t.w.v. €897,00

Leer hoe jij een verbinding kunt gaan maken en op een integere manier vertrouwen kunt gaan opbouwen met jouw potentiële cliënten. Je gaat aan de slag met het bieden van waarde en het helpen van potentiële cliënten voordat ze cliënt bij je zijn. In deze training leer je namelijk hoe je e-mailmarketing in samenwerking met een Gratis Weggever kunt gaan inzetten om zo cliënten aan te trekken en hen op een liefdevolle manier kunt gaan helpen.

Alle toekomstige trainingen

Altijd toegang tot de laatste kennis

We zijn continu bezig om nieuwe trainingen te ontwikkelen die jou helpen om een succesvolle praktijk te krijgen. Alle nieuwe trainingen zullen ook voor jou beschikbaar zijn, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen over; bloggen, salesfunnels / automatiseren, online trainingen creëren, werken met lanceringen en advertentie multipliers

Business Challenges

Ga de uitdaging aan met jezelf en anderen

Om je te helpen en te stimuleren om meer uit jouw praktijk te halen, organiseren we geregeld Business Challenges. Je krijgt hierin eerst uitleg over een bepaald concept en vervolgens kun je met de bijbehorende opdrachten aan de gang. De Challenges zullen allemaal gericht zijn op zo snel mogelijk zo veel mogelijk resultaat te behalen. Denk bijvoorbeeld aan zoveel mogelijk; nieuwe bezoekers aantrekken, nieuwe vindbare content creëren, reacties van potentiële cliënten krijgen, ect. Super leuk dus om op deze manier aan de gang te zijn met jouw bedrijf.

Vraag&Antwoord Webinars

Stel 4x per jaar al jouw vragen

Soms is het fijn om feedback te krijgen en vragen te kunnen stellen aan experts. Daarom organiseren we 4x per jaar een online Vraag&Antwoord Webinar waarin jij al jouw vragen kunt stellen. De vragen zullen we live beantwoorden en bespreken met de andere premium leden. De webinars worden altijd opgenomen en zijn als Premium lid terug te kijken in de Wervende Website Community Onderwepen die we bijvoorbeeld al besproken hebben zijn; het kiezen van een doelgroep, pakketten aanbieden, blogs schrijven, Facebook advertenties, ect.

Dit vonden Premium leden van het vorige webinar:

w

300+ therapeuten en coaches

Je staat er niet alleen voor

Ondernemen is een hele persoonlijke reis, maar het is soms toch wel fijn om eens te kunnen sparren met gelijkgestemden. Stel vragen, deel Strategieën en uitdagingen en vier resultaten samen met 300+ andere therapeuten en coaches. Door actief deel te nemen aan de community zal je de lesstof beter leren te begrijpen. Zo kun je dus meer uit alle trainingen halen en mogelijk ontmoet jij wel iemand om mee samen te werken!

l

Kom naar live trainingen

Met ongelofelijke kortingen

We zijn ons steeds meer aan het richten op het geven van live trainingen. Zo hebben we sinds kort een Zoekmachine Optimalisatie Kickstart seminar en komen we binnenkort ook met een waardevol Strategisch seminars die je met korting kunt bijwonen. De kortingen op de livedagen zullen verschillen en zijn afhankelijk van wat voor training/seminar het is. De kortingen kunnen oplopen tot wel 75%!

Start nu met jouw premium lidmaatschap!

 

Let op: Dit is niet voor iedereen

We willen met deze groep therapeuten en coaches iets kwalitatiefs opbouwen en daarvoor is het belangrijk dat ieder Premium lid de juiste commitment heeft. Om die kwaliteit te kunnen garanderen moeten wij zeker weten dat je echt gemotiveerd bent om hier het beste uit te halen. Je moet bereid zijn om te delen en om actief deel te nemen aan de groep. Het is dan ook belangrijk dat jij aan de groei van jouw praktijk wilt werken en het ‘Ik wil alleen maar met cliënten werken’, los laat. Alleen op die manier kunnen we met zijn allen het meeste uit de community halen.

Ben jij dus bereid om er alles aan te doen om jouw praktijk te laten groeien? Ga jij de volgende stap te zetten met jouw praktijk? Wil jij echt als ondernemer aan de slag? Meld je dan aan en start vandaag nog met het laten stralen van jouw praktijk!

Word vandaag nog een van onze Premium leden!

Per maand

Ervaar de kracht van de community en zit nergens aan vast

Normaal:€80,-

Nu: €64-

20% korting

N

Start met het Premium lidmaatschap en laat jouw praktijk groeien

N

Toegang tot al onze huidige en toekomstige online trainingen (t.w.v. €2041,00)

N

Toegang tot de Wervende Website Community met meer dan 300 ondernemende therapeuten en coaches

N

Uitdagende Business Challenges om je te helpen op een leuke manier meer uit je praktijk te halen

N

4x per jaar Vraag&Antwoord Webinars, voor al jouw vragen over jouw website en marketing

N

Ontvang gigantische kortingen op onze live seminars en leer jouw nog meer!

*Alle bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.

Per kwartaal

Ga aan de slag en geef jouw praktijk 3 maanden lang een boost

Normaal: €240,-

Nu: €192,-

20% korting

N

Start met het Premium lidmaatschap en laat jouw praktijk groeien

N

Toegang tot al onze huidige en toekomstige online trainingen (t.w.v. €2041,00)

N

Toegang tot de Wervende Website Community met meer dan 300 ondernemende therapeuten en coaches

N

Uitdagende Business Challenges om je te helpen op een leuke manier meer uit je praktijk te halen

N

4x per jaar Vraag&Antwoord Webinars, voor al jouw vragen over jouw website en marketing

N

Ontvang gigantische kortingen op onze live seminars en leer jouw nog meer!

*Alle bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.

Per jaar

Als je toegewijd bent om jouw praktijk echt te laten stralen

Normaal: €960

Nu €576,-

40% korting!

N

Start met het Premium lidmaatschap en laat jouw praktijk groeien

N

Toegang tot al onze huidige en toekomstige online trainingen (t.w.v. €2041,00)

N

Toegang tot de Wervende Website Community met meer dan 300 ondernemende therapeuten en coaches

N

Uitdagende Business Challenges om je te helpen op een leuke manier meer uit je praktijk te halen

N

4x per jaar Vraag&Antwoord Webinars, voor al jouw vragen over jouw website en marketing

N

Ontvang gigantische kortingen op onze live seminars en leer jouw nog meer!

*Alle bovenstaande prijzen zijn excl. BTW.