Al onze trainingen

Voor een vast bedrag per maand

Start met jouw premium lidmaatschap en behaal direct resultaat!

 
 

Jaar ervaring

 

Online trainingen

 

Uur trainingsmateriaal

w
 

Enthoustiaste collega's

Premium lidmaatschap voor de Wervende Website Community

Dé plek om succesvol te ondernemen

Als therapeut of coach kan het heel lastig zijn om op een vaste basis cliënten aan te trekken. Zeker wanneer je niet zo veel ervaring hebt met ondernemen of een omgeving mist die jou hierbij kan helpen. Om jou te helpen om jouw dromen waar te maken, hebben wij de Wervende Website Community gestart. Een online community met 185+ gemotiveerde therapeuten en coaches en bomvol online trainingen die je bewezen Strategieën leren.

Dé plek om succesvol te ondernemen.

In de afgelopen jaren hebben we ontdekt wat jij als therapeut of coach nodig hebt om meer cliënten aan te trekken via jouw website. Al die kennis hebben we in onze online trainingen gestopt. Inmiddels hebben er al meer dan 300 mensen deze trainingen doorlopen en behalen zij fantastische resultaten.

Omdat we deze trainingen voor iedereen toegankelijk willen maken, gaan we deze binnenkort in een abonnement aanbieden. Nu willen we echter een select groepje een zeer unieke kans geven om toegang te krijgen tot al onze kennis!

We willen namelijk 10 mensen de mogelijkheid geven om voor een eenmalig bedrag levenslang als Premium lid toegang te krijgen tot onze Wervende Website Community. Hierbij krijg je toegang tot al onze bestaande én toekomstige online trainingen*, die nu al een gezamenlijke waarde hebben van €2041,00. Daarbij kom je ook in contact met 185+ gemotiveerde therapeuten en coaches die actief aan hun praktijk aan het werk zijn en krijg je gigantische kortingen op onze live trainingen!

*trainingen voor ons websiteplatform Bloom zijn niet inbegrepen

Dit zit er in:

R

3 Online trainingen

 
R

100+ uur aan trainingsmateriaal

 
R

Uitdagende opdrachten

 
R

Alle toekomstige trainingen

 
R

Korting op live trainingen

 
R

Business Challenges

 
R

Q&A Webinars

 
R

Besloten werkgroepen

 
R

185+ gemotiveerde collega's

 

Start nu met jouw premium lidmaatschap

 

Inhoud van Premium lidmaatschap

Training 1

De Basis voor jouw Praktijk

Ga aan de slag met het neerzetten van een super goede basis voor jouw praktijk en jouw website. Hierin ga je onder andere kijken naar met wie jij graag zou willen werken, hoe je jouw ideale cliënt het beste kunt aanspreken en op wat voor manier jij jouw diensten optimaal kunt gaan aanbieden.

Met deze online training van 7 weken zal jij de inhoud van jouw website naar een veel hoger niveau kunnen tillen en kan jij dus meer mensen bereiken en meer cliënten helpen.

(t.w.v. €697,00)

Training 2

De Ultieme Inhoud voor jouw website

Ontdek in deze training van 7 weken wat de eigenschappen zijn van een Wervende Website die cliënten voor jou kan gaan aantrekken. Leer hoe je gevonden kunt worden op zoemaschines zoals Google, hoe je kunt bloggen en welke pagina’s je wel en vooral ook niet wilt hebben.

Daarna ga je aan de slag met de inhoud van jouw website. Ontdenk wat er waar moet komen te staan, welke teksten je wilt hebben en hoe kun je die het beste kunt gaan maken.

(t.w.v. €447,00)

Training 3

Liefdevol verbinden met jouw Websitebezoekers

Leer hoe jij een verbinding kunt gaan maken en op een integere manier vertrouwen kunt gaan opbouwen met potentiële cliënten. Ga aan de slag met het bieden van waarde en het helpen van potentiële cliënten voordat ze cliënt bij je zijn.

Je gaat in deze training namelijk leren hoe je e-mailmarketing in samenwerking met een Gratis Weggever kunt gaan inzetten om zo cliënten aan te trekken.

(t.w.v. €897,00)

w

185+ therapeuten & coaches

Je staat er niet alleen voor

Ondernemen is een hele persoonlijke reis, maar het is soms toch wel fijn om eens te kunnen sparren met gelijkgestemden. Stel vragen, deel Strategieën en uitdagingen en vier resultaten samen met 185+ andere therapeuten en coaches.

Door actief deel te nemen aan de community zal je de lesstof beter leren te begrijpen. Zo kun je dus meer uit alle trainingen halen en mogelijk ontmoet jij wel iemand om mee samen te werken!

Alle toekomstige trainingen

Altijd toegang tot de laatste kennis

We zijn continu bezig om nieuwe trainingen te ontwikkelen die jou helpen om een succesvolle praktijk te krijgen. Alle nieuwe trainingen zullen ook voor jou beschikbaar zijn, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

l

Kom naar live trainingen

Met ongelofelijke kortingen

We zijn ons steeds meer aan het richten op het geven van live trainingen. Zo hebben we sinds kort een Zoekmachine Optimalisatie Kickstart seminar en komen we binnenkort ook met andere waardevolle seminars die je met korting kunt bijwonen.

Business Challenges

Ga de uitdaging aan met jezelf en anderen

Om je te helpen en te stimuleren om meer uit jouw praktijk te halen, hebben we geregeld Business Challenges. Hierin ga je de uitdaging aan om binnen een bepaalde periode volgens bepaalde stappen zoveel mogelijk resultaat te bereiken voor jouw praktijk.

Q&A Webinars

Stel al jouw vragen in een online webinar

Soms is het fijn om feedback te krijgen en vragen te kunnen stellen aan experts. Daarom organiseren we 4x per jaar een online webinar waarin jij al jouw vragen kunt stellen. De vragen zullen we live beantwoorden en bespreken met de andere premium leden.

Start nu met jouw premium lidmaatschap!

 

Websites voor Therapeuten

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 10.000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van meer cliënten via hun website. In die periode hebben wij ontdekt wat er nodig is om van een traditionele naar een Wervende Website te gaan. Al onze inzichten hebben we gestructureerd en omgezet in online trainingen met uitgebreide video’s en opdrachten.

De trainingen hebben nu al honderden Therapeuten en Coaches geholpen om met meer potentiële cliënten in contact te komen. Hierdoor hebben ze meer cliënten aan kunnen trekken en konden zij hun droom waarmaken; een stralende praktijk creëren waar ze van kunnen leven.

Dit is niet voor iedereen

We willen met deze groep therapeuten en coaches iets kwalitatiefs opbouwen en daarvoor is het belangrijk dat ieder Premium lid de juiste commitment heeft. Om die kwaliteit te kunnen garanderen moeten wij zeker weten dat je echt gemotiveerd bent om hier het beste uit te halen. Je moet bereid zijn om te delen en om actief deel te nemen aan de groep. Alleen op die manier kunnen we met zijn allen het meeste uit de community halen.

Daarom zullen we, voordat we jouw aanmelding bevestigen, eerst kijken naar jouw motivatie en of wij een goede match zijn. De aanmelding geeft jou dus niet direct een garantie op een plek binnen de community.

Deze aanbieding is afgelopen

Schrijf je nu in zodat we je op de hoogte kunnen houden!