Websites voor Therapeuten heeft een Topper nodig!

(Junior) Account Management Stage

Wij zijn opzoek naar een stagiaire die ons team niet alleen kan versterken, maar ons kan helpen groeien in een belangrijk tijd binnen ons bedrijf. Wij helpen onze klanten door ze te leren hoe ze klanten kunnen aantrekken via het internet. Hiervoor hebben wij een eigen websitesysteem gebouwd en hebben we online trainingen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die 4 maanden of langer onderdeel wil worden van ons jonge team. We zoeken iemand die van ons wilt leren, zelf wil groeien en bereidt is zijn of haar energie daarin te investeren. Tijdens de stage ga je samen met ons aan de slag met een heel vet marktonderzoek en gaan we je ontzettend veel leren over accountmanagement.

Wie zijn wij?

Wij zijn Arthur, Joas, Tim & Joeri en wij zijn niet alleen vrienden, maar ook familie.
Arthur en Joas zijn 6 jaar geleden dit bedrijf gestart; Websites voor Therapeuten, waar wij Therapeuten en Coaches helpen in de wondere wereld van online. Wij hopen hierdoor de wereld een stukje mooier te maken. In de afgelopen jaren zijn Tim en Joeri ook aangesloten en bestaan we nu dus uit een team van 4 chille gasten.
Omdat wij vrienden en familie zijn, kun je bij ons een warme sfeer verwachten. Wij hebben dagelijks lekker muziek aan, lunchen met gezonde salades en tosti’s en drinken op vrijdagmiddag geregeld een biertje (of 2). Wij zijn al jaren vrienden en dagen elkaar elke dag uit om te groeien in ons werk. Dit gaat vaak gepaard met een hoop lol en leuke momenten, maar ook met momenten van serieus werk en feedback naar elkaar.

{

“Ik merkte gelijk dat het een hele leerzame, maar wel ook een hele gezellige stage ging worden. Tijdens de lunch speelde we altijd een fanatiek potje tafelvoetbal en toen het op gegeven moment wat mooier weer begon te worden, zijn we lekker in het zonnetje gaan lunchen. Met de lunch aten we vaak een gezonde salade en een overheerlijke tosti.”

– Damian de Jong (1ste WVT stagiair)

Wie ben jij?

Wij zijn heel erg benieuwd naar jou! Want als nieuwste lid van de familie, krijg je niet alleen een warm onthaal, maar zullen wij jou klaarstomen om jouw stage succesvol af te ronden. Wij willen heel erg graag in jou investeren, want zodra jij groeit, kan jij ons weer helpen om te groeien.

Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed bij elkaar passen en daarin zijn de volgende dingen belangrijk:

N

Je durft te leren

N

Je snapt dat samenwerken belangrijk is

N

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

N

Je durft te zeggen wat je voelt of vindt, ook al vind je dit soms lastig

N

Je durft fouten te maken

N

Je bent bereidt zelfstandig te werken

N

Je hebt basiskennis op het gebied van internet & computers

N

Je bent bereidt jezelf in te zetten voor dit team en ons ook dingen te leren

Wat bieden wij, wat leer jij?

Voordat je daadwerkelijk met je functie gaat beginnen, nemen we je mee in een inwerk traject dat een aantal weken gaat duren. In deze tijd leren we je alles dat je nodig hebt om je taak goed uit te kunnen voeren.

Je taak zal bestaan uit het contact zoeken en onderhouden met Therapeuten en Coaches. Dit contact zullen we in fases op gaan bouwen. Daarnaast zul je medeverantwoordelijk worden voor een heel belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf, namelijk ons marktonderzoek.
Wij zijn een marktonderzoek gestart om te kijken hoe wij onze (potentiële) klanten nog beter kunnen helpen. Hiervoor analyseren wij websites van therapeuten en coaches en om dit te kunnen doen gaan wij jou het volgende leren:

Website

Wanneer is een website een goede website en wanneer niet? Hoe is deze opgebouwd en wat vinden we er op terug? Wat is een doelgroep, waarom is dit belangrijk en wanneer is een onderneming succesvol?

Mailen

Hoe schrijf je mailtjes die mensen willen openen, lezen en een actie op ondernemen; zoals bijvoorbeeld het aanmelden voor het marktonderzoek. Door dit samen met ons te gaan doen, zul je leren hoe je dit doet.

Account Management

Bij account management hoort natuurlijk het beheren van een account! Tijdens je stage leer je hoe je een overzichtelijke werkwijze kunt creëren, waardoor je meerdere accounts tegelijk kan managen en hoe je met een crm werkt.

Data

Bij het houden van een marktonderzoek hoort het verwerken van de uitkomsten. Deze data kan gebruikt worden om verschillende marketinguitingen te doen. We zullen je dus ook leren deze data op een goede manier te verwerken.

Buiten de bovenstaande punten vinden wij het super leuk om jouw als persoon te leren kennen:
Wij ben jij, wat vind je vet om te doen, waar ben je goed in, waar kan je nog in leren en hoe groei jij als mens? Natuurlijk krijg je tijdens jouw stage periode ook een leuke stagevergoeding. Hierover hoor je meer in het sollicitatiegesprek.

Heb jij alle bovenstaande informatie gelezen en heb jij het gevoel van; JA ik ben jullie nieuwe stagiair?

Wacht dan niet langer en vul gelijk het onderstaande formulier in:

12 + 3 =