Ontvang 5 waardevolle lessen helemaal gratis!

Wil jij in 2020 groeien met jouw praktijk en ben je benieuwd naar de kwaliteit en onderwerpen van onze online trainingen?
Meld je dan GRATIS aan en ontvang 5 proeflessen uit verschillende trainingen die te vinden zijn in de Wervende Website Community.

De 5 proeflessen die je ontvangt:

N

Proefles 1: Mindset van een ondernemer (29 min)

In deze les dagen we je uit om anders te gaan kijken naar jouw bedrijf en naar jezelf als ondernemer. We trekken je uit je comfort-zone en zetten je aan tot actie. 

N

Proefles 2: Traditionele vs. Wervende Website (26 min)

In deze les leer ik je het verschil tussen een traditionele website (die veel therapeuten en coaches op dit moment hebben) en een Wervende Website, waarmee je actief cliënten aan kunt trekken. 

N

Proefles 3: Hoe werkt SEO globaal? (12 min)

In deze video leer je hoe zoekmachine optimalisatie werkt, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van wat er nodig is om goed gevonden te worden op Google. Deze kennis is een absolute must om hoger te komen in de zoekresultaten.

N

Proefles 4: Waarom een online training ontwikkelen (5 min)

In deze proefles ontdek je dat je met online trainingen meer mensen kunt helpen, een passief inkomen kunt genereren en meer resultaten met jouw klanten kunt bereiken. Hierdoor weet je of online trainingen geschikt zijn voor jouw bedrijf! 

N

Proefles 5: Waar maak je een training over? (9 min)

Wanneer je een online training gaat maken kan het soms moeilijk zijn om te bedenken waarover jij jouw training gaat maken. Deze les helpt je bij het bepalen van het onderwerp van jouw online training.

Een selectie van de 5 meest waardevolle lessen

Al onze kennis is voor jou!

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 10.000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van meer cliënten via het internet. In die periode hebben wij ontdekt wat er nodig is om een succesvolle praktijk te creëeren. Al onze inzichten en kennis delen we met jou in onze online trainingen met uitgebreide video’s en opdrachten.

De trainingen hebben nu al duizenden therapeuten, coaches en trainers geholpen om met meer potentiële cliënten in contact te komen. Hierdoor hebben ze meer cliënten aan kunnen trekken en konden zij hun droom waarmaken; een praktijk creëren waarmee ze super veel mensen kunnen helpen!

Wij willen ook jou helpen om een stralende praktijk te creëren.

Arthur Jansen & Joas Schurer
Websites voor Therapeuten