Pagina is kwijt


Help, mijn pagina is kwijt, ik kan hem niet meer terugvinden, wat kan ik doen?

Het is ontzettend irritant als jij een pagina zoekt, maar je die niet kan vinden terwijl je zeker weet dat hij ergens moet zijn. Je kunt je pagina op verschillende manieren terugvinden:

Optie 1: check op alfabetische volgorde je pagina’s

Het kan zijn denkt dat je pagina’s weg zijn, maar dat die eigenlijk niet weg zijn. Weet je nog met welke letter jouw pagina begon? Dan kan je eens kijken of jouw pagina op alfabetische volgorde in het paginaoverzicht staat.

Optie 2: zoek in de zoekmachine

Kan je het op die manier alsnog niet vinden? Er is ook een zoekmachine beschikbaar in het paginaoverzicht. Bij pagina’s kun jij een woord intypen in de witte zoekbalk rechts bovenin en klikken op “pagina’s zoeken”. Hopelijk staat jouw pagina er dan bij! Probeer een aantal zoekwoorden uit.

Optie 3: zoek op datum

Een andere optie is om je pagina’s te filteren op datum. Bij “alle datums” kun jij de betreffende maand invoeren en op “filter” sturen.

Optie 4: kijk in je prullenbak

Misschien heb je je pagina per ongeluk verwijderd. Kijk daarom in je prullenbak. Je kunt je pagina dan namelijk terughalen. Ga naar “pagina’s”, “prullenbak” en ga op de pagina staan die je terug wil halen. Kies dan voor “herstellen” (dit kan ook bij “acties” en kies dan ook nog voor “uitvoeren”). Als het goed is, staat je pagina nu weer in het paginaoverzicht.

Lukt het nog niet? Neem dan even contact op.

Pin It on Pinterest

Share This