Je bent bijna klaar!

%

Stap 1: Aanmelding bevestigen

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail van ons om jouw aanmelding te bevestigen. In deze bevestigingsmail staat een knop waar je op kan drukken om op de pagina te komen waar je de checklist kan downloaden. Wanneer jij de mail niet binnen een uur hebt binnen gekregen, neem dan contact met mij op via arthur@websitesvoortherapeuten.com!

Lees tijdens het wachten nog even de onderstaande stap:

%

Stap 2: Websites voor Therapeuten Community!

Like onze Facebook pagina en wordt onderdeel van onze community. Blijf op de hoogte van onze nieuwste (gratis) eBooks, cursussen en aanbiedingen en lees onze laatste artikelen zodat jij jouw praktijk kan gaan laten stralen.

Wil je meer leren over e-mailmarketing?

Hieronder vind je een overzicht van onze laatste artikelen over e-mailmarketing.

12 manieren voor meer mensen op je e-maillijst

Hoe meer mensen je bereikt, hoe groter de kans dat je met meer mensen een verbinding kunt creëren. Een goede manier om meer mensen te bereiken is door meer mensen op je e-maillijst te krijgen. Nu je in ons eerdere artikel geleerd hebt hoe je een goede nieuwsbrief...

Lees meer

Hoe maak ik een goede nieuwsbrief?

Hoe maak ik een goede nieuwsbrief? Hoe krijg ik meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief? Waarmee kan ik mijn nieuwsbrief versturen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn artikel gelezen wordt? Hoe voorkom ik dat mensen zich uitschrijven? Hoe krijg ik meer cliënten uit mijn...

Lees meer

Een checklist voor de perfecte nieuwsbrief

Een nieuwsbrief checklist. Dat is toch wel handig, helemaal nadat we je vorige week hebben verteld over het verbinding maken met cliënten. Joas vertelde je namelijk, dat je om meer cliënten aan te trekken, met meer mensen in contact moet komen. Zonder dat jouw...

Lees meer

Pin It on Pinterest