De ‘Meer Cliënten in 1 week’ Challenge

Ga de uitdaging aan en trek meer cliënten aan!

Van maandag 25 juni t/m zondag 1 juli

Deze challenge is puur gericht op resultaat

N

Ontdek hoe je in 1 week nieuwe cliënten kunt aantreken

Samen met ons en de andere deelnemers ga je een week lang stap voor stap aan de slag om op een liefdevolle en integere manier cliënten aan te trekken. Zo kun je tijdens je challenge al direct de eerste afspraken verkopen!

N

Krijg kennis die je de komende jaren kunt gebruiken

De strategieën die we je leren, zijn niet alleen te gebruik tijdens deze challenge, maar kun je implementeren in jouw praktijk om op regelmatige basis in contact te komen en vertrouwen op te bouwen met potentiële cliënten.

N

Ontmoet gemotiveerde therapeuten en coaches

De challenge doe jij niet alleen met jezelf, maar ook samen met andere therapeuten en coaches. Zo kun je samen gaan sparren, vragen en resultaten delen en in contact komen met gelijkgestemden die actief aan hun praktijk werken.

Ben jij gemotiveerd en wil je knallen?

Dit is wat we gaan doen in de ‘Meer Cliënten in 1 week’ Challenge

1 week lang knallen!

Tijdens deze week gaan wij je 7 dagen lang uitdagen om keihard met jouw praktijk aan de slag te gaan. Elke ochtend doen wij om 10:00 een Facebook Live uitzending in de besloten Facebook groep speciaal voor deze challenge. Hierin zullen we je de stof voor die dag uitleggen en vervolgens heb je de hele dag om met de opdracht van die dag aan de slag te gaan. De video’s kun je tijdens de challenge ook gewoon terugkijken, waardoor je de informatie er altijd bij kunt pakken.

Ontdek de volgende stappen

Op zondag 1 juli geven we je, als kers op de taart, ook nog eens een gratis webinar. In dit webinar gaan we natuurlijk samen (digitaal) proosten op de fantastische resultaten die jij en de anderen hebben behaald. Daarnaast kun jij daarin live vragen aan ons stellen over de challenge en gaan we je super waardevolle tips geven om de geleerde strategieën naar een hoger niveau te tillen. Als laatste vertellen we je ook hoe jij de volgende stap kunt zetten met jouw praktijk.

N

7 (live) video's met kennis

Elke dag een live video die je tijdens de challenge terug kunt kijken.

N

7 uitdagende opdrachten

Dagelijks krijg je opdrachten die je helpen bij het aantrekken van cliënten

N

In contact met anderen

Kom in contact met andere gemotiveerde ondernemers

N

Gratis webinar aan het eind

Vier resultaten, stel vragen en ontdek de volgende stap!

Speciaal voor Therapeuten en Coaches

In de afgelopen jaren hebben wij strategieën ontwikkeld die jou helpen bij het aantrekken van cliënten op een liefdevolle en integere manier.

Zo hebben al meer dan 3000 mensen ons eBook “De goed presterende website” gelezen, waarin we het door ons ontwikkelde A.C.V. model bespreken. Daarnaast hebben we duizenden therapeuten en coaches geholpen in onze live- en online seminars. 

Al met al hebben deze strategieën in totaal 10.000 Therapeuten en Coaches geholpen om met meer cliënten in aanraking te komen voor hun praktijk.

Dit is de eerste challenge die we op deze manier organiseren, maar de kennis en opdrachten die we voor je klaar hebben staan is uitvoerig getest en zeer effectief gebleken bij onze klanten en volgers!

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat is een perfect moment om tijd te investeren om jouw praktijk te laten groeien. Daarom willen we jou een week lang uitdagen om samen met ons keihard aan jouw praktijk te werken en fantastische resultaten te bereiken!

Ben jij erbij?

De belangrijke details:

N

Een eigen website

Samen gaan we aan de slag met een zeer simpele, maar super waardevolle pagina voor op jouw website. Om mee te kunnen doen met deze challenge is het handig om dus een eigen website te hebben.

N

Motivatie en inzet zorgen voor resultaat

Tijdens deze challenge willen we echt gaan knallen met de mensen die meedoen. We gaan er dan ook vanuit dat je elke dag minimaal 1 uur tijd vrijmaakt om de video’s te bekijken en met de opdrachten aan de slag te gaan.

N

Dagelijks een Facebook Live uitzending

Wij zullen elke dag om 10:00 een Facebook Live uitzending doen van maximaal 30 minuten. Hierin doen we dagelijks een samenvatting van de vorige dag, leggen we de nieuwe stof uit en bespreken we de opdracht.

N

Later terugkijken

We begrijpen dat je er niet altijd om 10:00 bij kunt zijn, daarom kun je de video’s later nog terugkijken in de Facebookgroep. Houd er wel rekening mee dat de challenge gewoon doorgaat, dus zorg dat je niet achterloopt!

N

De kers op de taart

Op zondag 1 juli geven we om 10:00 een live webinar van 60 minuten. Hierin gaan we natuurlijk een feestje vieren, vragen beantwoorden en je een super waardevolle extra tip geven. Zeker een aanrader dus om erbij aanwezig te zijn!

P

De slagroom op de kers op de taart

Iedereen die mee heeft gedaan aan de challenge, verdient  een extra cadeau voor zijn inzet. Daarom krijgt iedereen een super toffe verrassing (t.w.v. €98,50). Deze verrassing zullen we tijdens het webinar op zondag onthullen!

Ben jij bereid om er alles aan te doen om meer cliënten aan te trekken?

En maak jij van maandag 25 juni t/m zondag 1 juli tijd vrij om te knallen?