De Basis voor jouw Praktijk

De eerste online training die je kunt winnen heet “De Basis voor jouw Praktijk”.

Jij leert in deze training namelijk in 7 modules hoe jij jouw praktijk naar een nieuw niveau kunt tillen door een goede fundering te maken!

Klik op een van de onderstaande modules om de inhoud te lezen

Module 1: Introductie, mindset en droom

In deze module krijg je een introductie op de training en een rondleiding op de online leeromgeving. Daarna ga je leren over de mindset van een ondernemer om zo gemotiveerd aan jouw praktijk te kunnen werken.

Ook ga je kijken naar de droom voor jouw praktijk. Wat zou jij willen bereiken met jouw praktijk en welke doelen zal je moeten gaan halen om die droom een realiteit te maken?

Module 2: Specialiseren

In de tweede module leer je alles over het specialiseren voor jouw praktijk. Hoe kun jij jouw praktijk uniek maken en hoe zorg je ervoor dat jij je gaat profileren als een ware expert in jouw vakgebied?

Dat kun je doen door een specialisatie te kiezen, zonder dat je daarvoor hoeft door te leren.

Module 3: Doelgroep

Wanneer je niet precies weet wie je wilt gaan helpen, zal je nooit op de juiste manier cliënten aan kunnen trekken.

Daarom ga je in deze module onderzoeken wie jouw ideale cliënt is om zo een doelgroep te creëren. Wanneer je eenmaal weet wie je precies wilt gaan helpen, zal je ook weten wat je op jouw website moet schrijven.

Module 4: Klachten en Pijnpunten

Je weet nu op wie jij je wilt gaan richten, dus in deze module ga je precies beschrijven wat de klachten van de doelgroep zijn. Daarna ga je ook onderzoeken welke pijnputen er uit de klachte voort komen.

Zo kun jij je goed inleven in de potentiële cliënt en kun je ze aanspreken op jouw website.

Module 5: Behoefte, resultaten, missie en pitch

Je weet wat de klachten en pijnpunten van jouw doelgroep zijn en daar komen behoeftes uit voort. Als je weet waar de cliënt behoefte aan heeft, kun je hem beter helpen met de resultaten die je biedt.

Daarnaast ga je kijken naar de missie voor jouw praktijk en ga je leren hoe je binnen 10 seconden interesse kunt wekken voor jouw praktijk.

Module 6: Persona

In deze module ga je aan de slag met het maken van een persona voor jouw praktijk. Hierin ga jij je inleven in het leven van jouw doelgroep, waardoor je precies weet hoe jij jouw potentiële cliënten kunt gaan benaderen. Dit is crusiaal voor het communiceren van jouw dienst!

Module 7: Diensten

In de laatste module ga je kijken naar jouw diensten. Je gaat leren hoe jij jouw dienst perfect kunt gaan laten aansluiten op de behoefte van jouw potentiële cliënten en je leert hoe je dit op de juiste manier naar hen kunt gaan communiceren, zodat de kans veel groter wordt dat jouw potentiële cliënten ook daadwerkelijk een dienst bij jou gaan afnemen, omdat ze de waarde daarvan inzien.

De Ultieme Inhoud voor jouw website

De tweede online training die je kunt winnen heet “De Ultieme Inhoud voor jouw Website” en dat is ook precies wat het is.

Jij leert in deze training namelijk in 7 modules hoe jij de perfecte inhoud kunt maken voor jouw website!

Klik op een van de onderstaande modules om de inhoud te lezen

Module 1: Introductie op een Wervende Website

In deze module leer ik je wat het verschil is tussen een Traditionele- en een Wervende Website en zorgen we ervoor dat jij het inzicht krijgt in hoe jij een Wervende Website kunt creëren, waardoor bezoekers van jouw website eerder cliënt zullen worden.

Daarnaast leren we je hoe je de beste keuze kunt maken voor de kleuren, vormen en lettertypes van jouw website en zal je een perfecte domeinnaam bedenken!

Module 2: Zoekmachine Optimalisatie & Social Media

In de tweede module leer ik je alles over Zoekmachine Optimalisatie, zodat jouw website hoger zal komen in de zoekmachines zoals Google.

Daarnaast leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat elke paina van jouw website met een mooi bericht gedeeld kan worden op Social Media.

Module 3: Blogpagina & Artikelen

In deze module leer je alles over een goede blog;

Wat is een blog en waarom zou je het willen gebruiken.
Hoe schrijf je goede blogartikelen en hoe zorg je ervoor dat deze artikelen goed gevonden gaan worden op Google, zodat je meer bezoekers naar jouw website toetrekt!

Module 4: De Perfecte Homepage

In de 4e module leer ik je hoe je jouw homepage op de beste manier inricht, zodat de bezoekers van jouw website meteen weten dat ze goed zitten op jouw website.

Naast de perfecte lay-out leer je ook wat je op welke plek moet schrijven voor het beste resultaat.

Module 5: Een Verkooppagina die werkt

In deze module leer je alles over een goede verkooppagina, waarop jij jouw diensten kunt aanbieden. Deze verkooppagina gaan we helemaal inrichten, zodat de waarde van jouw dienst op de beste manier gecommuniceerd gaat worden naar jouw potentiële cliënten. Hierdoor wordt de kans veel groter dat zij ook daadwerkelijk een dienst bij jou zullen afnemen!

Module 6: Over mij, contact en overige zaken

In deze module gaan we aan de slag met de over mij en de contactpagina en zullen we daarnaast nog een aantal andere zaken bespreken. Hierin leer je dus precies wat je op deze pagina’s moet zetten en hoe je deze structureerd.

Module 7: Afbeeldingen en Afronding

Voor de laadtijd van jouw website is het ontzettend belangrijk dat de afbeeldingen die je gebruikt geoptimaliseerd zijn voor het gebruik op het internet. Dit heeft veel invloed op de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, waardoor Google je pluspunten zal geven!

Daarom leer je hier hoe je zelf gemakkelijk jouw afbeeldingen kunt bewerken tot een bepaald formaat en zul je leren hoe je de afbeelding vervolgens kunt optimaliseren.

Pin It on Pinterest

Share This