Hèt systeem om in contact te komen met potentiële cliënten

Maak verbinding met de bezoekers van jouw website

Voordat je begint met lezen wil ik je alvast vertellen dat het best wel eens zo zou kunnen zijn, dat je halverwege het lezen van deze pagina zo enthousiast bent over dit programma dat je naar hun website gaat en meteen een abonnement afsluit. Wacht daar even mee en neem deze pagina helemaal door, want wij kunnen je een aantal voordelen bieden die je niet wil missen!

Jaren lang hebben wij gebruik gemaakt van MailChimp om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Ondanks dat MailChimp steeds beter werd, vonden wij dat de ontwikkeling te langzaam ging. We zijn dus verder gaan onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer waren en welk nieuwsbrief programma (e-mail marketing programma) hiervoor de beste was. We hebben gekeken naar een aantal grote spelers in de markt zoals: AWeber, GetResponse en ActiveCampaign. Hierbij hebben wij ook gekeken wat er voor jou als therapeut interessant zou zijn om te gebruiken voor het versturen van jouw eZine en het toepassen van Impact Marketing.

We hebben net zo lang gezocht totdat we het fantastische programma hadden gevonden waar we verliefd op zijn geworden. Dit programma gebruiken we nu al sinds 2016 met heel veel plezier.

 

ActiveCampaign

Het systeem om verbinding te maken met jouw website bezoekers

De voordelen van ActiveCampaign

Geavanceerde automations bieden onbeperkte mogelijkheden

De automations van ActiveCampaign zijn voor ons de doorslag geweest. Met de fantastisch visueel en gemakkelijk in te stellen Automation Series, ontwerp je binnen enkele minuten een geautomatiseerde campagne voor jouw gratis weggever.

Wanneer iemand zich inschrijft om jouw gratis weggever te kunnen downloaden dan komt deze persoon met zijn naam en e-mailadres op een bepaalde lijst te staan in ActiveCampaign. Je wilt natuurlijk niet elke keer dat iemand zich aanmeld handmatig de gratis weggever naar deze persoon moeten sturen. Daarom zijn de automatische series van ActiveCampaign ontzettend waardevol om jou veel tijd te besparen.

Voorbeeld van Automatische Serie

Dit is een hele basic automatische serie, die je binnen een paar minuten in elkaar kunt zetten en je ontzettend veel tijd zal besparen. Je hoeft hier verder niets meer aan te doen!

Hierin laat ik je zien hoe je gemakkelijk jouw Gratis Weggever automatisch kan weggeven.

Je kunt de serie zo uitgebreid maken als je zelf wil. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voordelen van de ontwerp functie van ActiveCampaign voor de Automatische series:

  • Een visuele weergave waardoor je je workflow gemakkelijk kunt uitbouwen
  • Drag and drop builder
  • Condities toevoegen: If/then (als/dan) series
  • Start een automatische serie als bestaande lead (iemand die zicht ingeschreven heeft op jouw mailinglijst) een specifieke pagina heeft bezocht, op een bepaalde link in jouw e-mails heeft geklikt of jouw mail wel of niet heeft geopend (en nog vele andere triggers)
  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • Veel, veel meer…

Intuïtief en overzichtelijk systeem

Om te beginnen ziet ActiveCampaign er heerlijk overzichtelijk uit. Alles is aangegeven met grote knoppen en het is duidelijk waar je wat kunt vinden. Het werkt zeer intuïtief en het is snel te begrijpen. Wanneer je voor de eerste keer inlogt krijg je een stappen overzicht die je bekend maken met het gebruik van het systeem.

Je bespaart elke maand veel geld

Wanneer je nu bijvoorbeeld MailChimp of Aweber gebruikt (met automations) kan je een hoop geld besparen door over te stappen op ActiveCampaign. Hieronder een voorbeeld van onszelf en wat wij hebben bespaard door over te stappen:

Voorbeeld: 

Wij werkten een paar jaar geleden nog met MailChimp. Hierin hadden we 4 lijsten: Foto’s voor Therapeuten, Algemene Mailinglijst, eBook lijst en de Online Cursus lijst. In totaal betaalde we voor ongeveer 5500 abonnees (ongeveer €65,00) omdat MailChimp elk e-mailadres op elke lijst rekent als abonnee. In werkelijkheid hadden we ongeveer 2500 unieke e-mailadressen verzameld.

Een van de grote voordelen van ActiveCampaign is dan ook dat je betaalt per contact (uniek e-mailadres). Dit betekent dat we dus na het overstappen betaalden voor 2500 contacten (ongeveer €49,00 p.m.) ipv voor 5500 abonnees.

We hebben dus €65,00 – €49,00 = €16,00 per maand bespaard door over te stappen op ActiveCampaign.

ActiveCampaign is wat dit betreft niet alleen goedkoper dan MailChimp, maar doordat het de kosten baseert op unieke e-mailadressen ipv inschrijvingen per lijst, ook goedkoper dan programma’s zoals AWeber en GetResponse.

Het ActiveCampaign pakket

Aantal contacten

Maandelijks via ons:

Via ActiveCampaign:
500 contacten

€13,50

$15,00

1.000 contacten

€26,10

$29,00

2.500 contacten

€44,10

$49,00

5.000 contacten

€80,10

$89,00

10.000 contacten

€125,10

$139,00

Voordelen van ActiveCampaign via Websites voor Therapeuten

N

Probeer ActiveCampaign 14 dagen gratis

Omdat wij het belangrijk vinden dat je zelf kunt ervaren hoe fijn het programma werkt, wat de mogelijkheden zijn en wat de kracht is van dit fantastische programma, geven we je de mogelijkheid om ActiveCampaign volledig vrijblijvend voor 14 dagen te proberen.

N

Een rondleiding in ActiveCampaign van een platform expert!

Wanneer jij een proefaccount aanvraagt ontvang je een mail van ons met een uitgebreide video van bijna 60 minuten waarin een platform expert van ActiveCampaign je een rondleiding geeft. In deze video krijg je alle aspecten en krachten van ActiveCampaign te zien. Dit is een engelstalige training.

N

Geen CreditCard nodig om te beginnen

De kosten worden automatisch afgeschreven via automatische incasso. Wanneer je jezelf direct bij ActiveCampaign inschrijft moet je wel een CreditCard hebben.

N

Gratis extra automatische serie

Je ontvangt een automatische serie waarmee je jouw gratis weggever automatisch kan gaan versturen. Deze kan je gemakkelijk zelf toevoegen aan jouw account in ActiveCampaign. Met deze automatische serie verstuur je niet alleen jouw gratis weggever, maar verstuur je ook nog 2 follow-up mails om verbinding te maken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het aanpassen van de tekst in de mail zodat deze aansluit bij jouw praktijk.

Vraag nu een proefperiode aan!

In jouw proefaccount zijn alle functies geactiveerd zodat je een goed beeld krijgt van wat je kan verwachten. In jouw proefpakket kan je een maximum van 100 contact aanmaken en kan je maximaal 100 e-mails versturen. Hierna kun je zelf een maandabonnement starten!

Door jouw proefperiode aan te vragen activeer je onze automatische serie in ActiveCampaign en zal je een e-mail ontvangen met de instructievideo!