Speciaal voor jou een unieuke kans!

Klik deze pagina dus niet weg, maar neem even de tijd om hem door te lezen.

 

Allereerst: Jouw aanmelding voor het eBook is geslaagd, je ontvangt zometeen het eBook je mail!

Ten tweede: Je hebt ons eBook gedownload, omdat je meer uit je website wilt halen en daardoor meer cliënten wilt aantrekken, toch?

Het eBook zal je zeker inzichten en waardevolle tips geven om jouw website te gaan verbeteren, maar als je geen bezoekers hebt op je website, heeft het natuurlijk ook geen zin om een top website te hebben.

Want zonder bezoekers, geen nieuwe cliënten via jouw website. Heel logisch!

Omdat jij zojuist ons eBook hebt gedownload willen we je de mogelijkheid geven om onze “Zoekmachine Optimalisatie” training nu eenmalig te bemachtigen met een gigantische korting!

Let op: Zodra je deze pagina wegklikt verdwijnt het aanbod. Lees daarom hieronder meer 😉

Sinds 2012 leren wij Therapeuten en Coaches hoe ze succesvol cliënten kunnen aantrekken via het internet. In dat jaar zijn wij Websites voor Therapeuten gestart omdat wij zagen dat Therapeuten en Coaches vaak super goed zijn in hun vak, maar er kennis ontbreekt over het aantrekken via cliënten. Dat vonden wij zonde, want wij geloven erin dat complementair werkende Therapeuten een onwijze bijdragen kunnen leveren aan de gezondheidzorg in Nederland.

Ondertussen hebben wij meer dan 6000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van cliënten en het verbeteren van hun website.

Een goede vindbaarheid op Google is een van de meest belangrijke onderdelen om Cliënten aan te trekken met jouw website!

Word op de juiste zoekwoorden gevonden op Google! 

De afgelopen jaren hebben wij 100den websites van Therapeuten en Coaches bekeken en zijn we erachter gekomen dat de meesten hun website proberen te optimaliseren voor de verkeerde zoekwoorden. Als de websites al zijn geoptimaliseerd voor Google…

Daarom hebben wij in deze online training “Gevonden worden op Google” uiteen gezet op welke zoekwoorden je eigenlijk gevonden wilt worden en hoe je dit vervolgens kunt doorvoeren op jouw website, om betere resultaten te bereiken met jouw website in de zoekmachines!

In deze training leer je:

N

Wat zoekmachine optimalisatie is

N

Wat zoekwoorden zijn

N

Op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en op welke niet! 

N

Op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en op welke niet!