Speciaal voor jou een unieuke kans!

Klik deze pagina dus niet weg, maar neem even de tijd om hem door te lezen.

 

Normaal €124,00 
nu voor

MAAR €27,00

– Online Training: Gevonden worden op Google (t.w.v. €57)

– Online Training: Bloggen (t.w.v. €37)

– Wervende Website Community toegang (t.w.v. €30)

Speciale aanbieding van 85% korting!

Wat de ervaring is van anderen

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat de helderheid en toegankelijkheid van jullie uitleg fantastisch is. Jullie stralende enthousiasme heeft me weer een enorme boost gegeven. De training zat goed in elkaar en nu moet ik het gewoon gaan doen. Vooral de structuur die jullie hebben geven kan ik goed gebruiken om mijn kennis te gaan kanaliseren in goede blogs, gerichte content die mijn doelgroep aanspreekt en ook nog goed effect heeft op je Google ranking.

Pepijn Zuurdeeg

Acupuncturist

Deze super combi-deal bestaat uit:

Online Training (t.w.v. €57)

Gevonden worden op Google,

bereik meer mensen met jouw website

In deze online training leer je op welke zoekwoorden je eigenlijk gevonden wilt worden en op wat voor zoekwoorden je beter niet kunt gaan optimaliseren. Daarnaast ontdek je wat jij precies door moet voeren op jouw website om beter gevonden te worden op Google.

R

Praktische video's

R

Uitdagende opdrachten

R

Checklists

R

Begeleidende Worksheets

En twee super waardevolle bonussen:

Bonus 1: Online Training (t.w.v. €37)

De blauwdruk voor het perfecte blogartikel

Leer wat de kracht is van bloggen! Volg elke keer dat jij een blogartikel gaat schrijven deze blauwdruk en maak binnen no-time een blog artikel dat compleet is geoptimaliseerd voor de vindbaarheid op Google!

R

Praktische Video's

R

Uitdagende opdrachten

R

Super handige voorbeelden

Bonus 2: Toegang tot de Wervende Website Community (t.w.v. €30 p.j.)

De Wervende Website Community

Een community met nu al meer dan 170 gelijkgestemde ondernemers; gemotiveerde Therapeuten en Coaches die elkaar stimuleren om het beste uit elkaar te halen!

R

Sparren met gelijkgestemden

R

Waardevolle samenwerkingen

R

Ervaringen delen

R

Samen resultaten vieren

Geen €124,00 maar alleen nu €27,00

Sinds 2012 leren wij Therapeuten en Coaches hoe ze succesvol cliënten kunnen aantrekken via het internet. In dat jaar zijn wij Websites voor Therapeuten gestart omdat wij zagen dat Therapeuten en Coaches vaak super goed zijn in hun vak, maar er kennis ontbreekt over het aantrekken van cliënten. Dat vonden wij zonde, want wij geloven erin dat complementair werkende Therapeuten een onwijze bijdragen kunnen leveren aan de gezondheidzorg in Nederland.

Ondertussen hebben wij meer dan 8000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van cliënten en het verbeteren van hun website. Het lijkt ons onwijs fijn als we jou ook verder mogen helpen bij jouw zoektocht naar de juiste tools waarmee jij meer mensen kunt gaan helpen in jouw praktijk! 

Laat ons je leren hoe jij beter gevonden zult worden op Google en hoe jij het perfecte blogartikel schrijft, dan zien we je graag in onze online Community!