Leer hoe je jouw website kunt verbeteren!

Met ons gratis eBook:

“Het complete handboek voor een goed presterende website”

In dit eBook leer je hoe je:

Z

Een wervende website kan creëren

Z

Vertrouwen op kan bouwen met jouw website

Z

Een expertstatus kan creëren in jouw vakgebied

Z

Met marketing een impact kan maken

Z

Bezoekers kan omtoveren in cliënten

Z

Beter gevonden wordt op Google

Het complete Handboek Mock-up

“Ze beschikken over uitstekende kennis van wordpress en adviseren goed over de opbouw en inrichting van websites voor therapeuten.
Ik beveel ze van harte aan!” – Hester

Therapeuten website

Het is zo fijn om dagelijks mensen te kunnen helpen!

Hoi, wij zijn Arthur en Joas: vrienden, internetondernemers en trainers van therapeuten. Sinds 2013 zijn wij actief bezig met het inzetten van Internet Marketing en begeleiden wij therapeuten en coaches bij het succesvol maken van hun praktijk door ze te leren hoe ze hun website op de juiste manier moeten inzetten. We hebben ondertussen met ons vorige eBook al meer dan 4500 therapeuten mogen helpen om de eerste stap te zetten naar een Wervende Website, maar we willen nog veel meer therapeuten en coaches helpen. Download daarom ons vernieuwde eBook en zet zelf ook de eerste stap!

Ervaring van andere therapeuten

“Opzoek naar een groter bereik en een nieuwe website (die ik zelf wilde maken, ben best handig met WordPress) vond ik deze website. Door het lezen van jullie e-book kreeg ik ineens zicht op mijn enorme blinde vlek op het gebied van marketing … De inspiratie is sindsdien niet meer van de lucht! Ik heb mijn doelgroep helder, mijn visie en missie helder, ik weet hoe ik het ga aanpakken èn ik besef me wat mijn kwaliteiten zijn als ondernemer. En dat websites maken een grappige hobby is, maar ik daar geen professional in ben. En ook dat als ik professioneel ga zijn met mijn kwaliteiten ik genoeg kan verdienen om jullie het maken van die website toe te vertrouwen, zodat ik meer tijd overhou voor mijn andere “hobbies”. Super bedankt!” Karin Helmers

“Jullie E-book heeft me gemotiveerd en geïnspireerd om mijn ( zelfgemaakte) website nog eens kritisch te bekijken. Heb de tips ook toegepast en wat blijkt? Bij Google ben ik nu zichtbaar geworden! Dat is al een stap in de goede richting. Ik ben nu met jullie online training voor therapeuten bezig. Er valt nog veel te leren voor een beginnende therapeut 🙂 Met jullie heldere en duidelijke adviezen en tips hoop ik zeker meer cliënten aan te gaan trekken. Bedankt voor de inspiratie en motivatie!” Rita Woudenberg

Download nu het eBook!

Het complete Handboek Mock-up